Misjonsarbeide i Bolivia - Fadderbarnvirksomhet

På bildet ser vi Miriam Bazan fra Bolivia. Hun har hovedansvaret for arbeidet med fadderbarna

Sion Ingedal driver et stort og viktig arbeide i Bolivia. Vår misjonær i Bolivia er Miriam Bazan. Hun har hovedansvaret for alle fadderbarna. Pr. dags dato er det 128 fadderbarn som får månedlig støtte.

I salme 41:2-4 leser vi: Salig er den som har omsorg for de svake. På ulykkesdagen frir Herren ham ut. 3 Herren verner ham og holder ham i live, lykkelig er han i landet. Du overgir ham ikke til grådige fiender! 4. Herren styrker ham i sykdommen; du forvandler leiet hans når han er syk. Klikk og les mer fra salme 41.

Det er mange barn i Bolivia som ikke har økonomisk mulighet for å gå på skole. Det er derfor opprettet en forening som kaller seg "Jireh" som betyr: "Gud gir" og navnet har sitt utgangspunkt i salmen vi siterte.

Opprinnelig startet foreningen opp i 1993 med støtte fra den svenske misjonæren Børje Gren. I 1998 ble Norge ved - Pinsemenigheten Sion Ingedal - den eneste juridiske representanten for virksomheten. Arbeidet koordineres her i Norge gjennom Luz Marina og Geir Gaulin.

Nedenfor kan du se noen av foreningen hovedformål:

  1. Barna skal få en grunnleggende skolegang, mat, medisiner og klær.
  2. Kanalisere hjelp fra faddere til barna i forhold til det økonomiske behovet det enkelte barn har og sørge for at barna og ungdommene får sosial bistand i forhold til alvorlighetsgraden og behovene.
  3. Kartlegge de reelle behovene hos de som søker faddere.
  4. Administrere alle midler på en gjennomsiktig og tydelig måte slik at fadderne kan ha full tillit til de som administrerer arbeidet.
  5. Arbeide for gode innkjøpsavtaler med bedrifter som leverer skolemateriell etc.
  6. Foreningen arbeider for å gi omfattende støtte til de grunnleggende behov hos mennesker med psykologisk og åndelig behov.
  7. Generelt arbeides det for hjelp til medisiner, psykologisk terapi, kampanjer for å forebygge mot dårlig helse, hjemmesbesøk osv.

Ønsker du mer detaljert informasjon om faddervirksomheten anbefaler vi deg å lese mer om dette ved å klikke deg inn på lenken litt lenger nede på denne siden. På slutten av videofilmen som vises kan du lese (på norsk) om forenings målsetting og statutter.

På linken kan du se blant annet et intervju med Miriam. Du vil også få se video fra arbeidet. Opptaket er på spansk, men det gir allikevel et innblikk i det hun holder på med.

Klikk HER og se videoen på Youtube.

Av midler som kommer inn fra faddere så går disse direkte til barna. Det er således ingen administrasjonskostnader. Ønsker du å bli fadder kan du være helt sikker på at hver eneste krone kommer fram til det barnet som er "ditt". 

Miriam som administrerer arbeidet i Bolivia er en person som dokumenterer alle inntekter og utgifter og hun har menighetens fulle tillit i forvaltningen av dette store og viktige arbeidet. 

Les enda mer om fadderbarnvirksomheten HER. 

Kommentarer

13.01.2019 12:11

Connie

Det var veldig fin og være sammen med dere på fadderkvelden. Vi stor koste oss. Tusen takk❤️